Calvin de Groot Karting

VOLG MIJ OOK OF FACEBOOK EN INSTAGRAM

Volg mij ook op Facebook

Ben u geïnteresseerd in sponsoring van mijn kartcarrière?

Sponsoring kan op diverse manieren. U kunt een bepaalde post voor uw rekening nemen, u kunt een wedstrijd sponsoren of natuurlijk gewoon een bedrag sponsoren. Elke nieuwe sponsor wordt vermeld op de sponsorpagina en is te zien op de homepage.

Wat biedt sponsoring voor u?

Uw bedrijf wordt gezien tijdens de wedstrijden van het kampioenschap waar ik aan deelneem. Welk kampioenschap dit in 2018 wordt, zal de komende periode duidelijk worden. Door bijvoorbeeld zichtbaarheid van uw logo op mijn kart en/of overall/aanhanger. De wedstrijden worden gereden in Nederland, Duitsland en België dat ook zorgt voor naamsbekendheid buiten Nederland. Er wordt veel aan publiciteit gedaan via diverse websites, Facebook, Twitter en bijvoorbeeld Instagram. Daarnaast wordt u vermeld op mijn website als sponsor met een link naar uw eigen website. Ook het plaatsen van advertenties op mijn website behoort tot de mogelijkheden. U kunt ook als sponsor een of meerdere dagen mee kunnen kijken hoe het er op het circuit aan toe gaat en de spanning tijdens de wedstrijden meebeleven. Daarnaast stuur ik u na elke wedstrijd een verslag toe van de races die ik heb gereden.

 

 

Vindt u het dus leuk om mij als jong talent te steunen, stimuleren en dus te sponsoren? Dat zou fantastisch zijn. Ik zie uw reactie graag tegemoet en dat kan via de volgende link.. Meldt U aan!

  • Genk race 1, het verhaal

  • Genk race 1, de foto's

  • Mariembourg race 2, het verhaal

  • Mariembourg race 2, de foto's