Calvin de Groot Karting

VOLG MIJ OOK OF FACEBOOK EN INSTAGRAM

Volg mij ook op Facebook

Met deze slogan ben ik 13 mei gestart met mijn crowdfundingactie op de website van Talentboek, het initiatief van Yvonne van Gennip. tot nu toe heb ik met 17 donateurs 25% van mijn gestelde doel binnen.

Ik vind het super dat Tom Coronel mijn actie toejuicht. Deze autolegende onderstreept mijn wens: “Super dat jij als 15-jarige er zelf alles aan doet om met goed materiaal te kunnen racen. Meer trainen, meer wedstrijden rijden met beter materiaal maken jou compleet!”

Via deze link kom je op de pagina van mijn actie, hier kun je mijn verhaal lezen en leg ik uit waarom ik juist jou hulp nodig heb. Het zou geweldig zijn als je een donatie doet!

.

Please follow and like us:
Categories: nieuws

Comments are closed.

  • Wedstrijdkalender 2020 bekend!

  • BNL Kick-off 2.0 Reboot

  • Team Oeste Kart

  • Foto's BNL 2.0 Reboot