Over mij

Het racen zit er bij mij al vroeg in. Als peuter race ik door het huis met mijn loopauto, alles op zijn hardst! Ik sta zelfs met mijn trapauto in het F1 magazine. Met regelmaat ga ik met mijn vader naar het circuit van Zandvoort en op mijn 6e kom ik voor het eerst in aanraking met de kartsport, niet wetend dat ik het zo leuk zou vinden.

Wat begint als een hele leuke hobby, is uitgegroeid tot topsport. De sport, de omgeving, de strijd, de uitdaging om te laten zien dat ik de beste ben, is waar ik voor leef. Al van jongs af aan ben ik verliefd op de 24 uur van Le Mans. Het is mijn ultieme droom om daar aan de start te staan en/of het podium te halen. Ik zet mij 100% in om mijn doel te bereiken. Ik wil alles eruit halen wat erin zit!

Aankomend seizoen ga ik deelnemen aan het kampioenschap van de BMC (Belgian Max Challenge) De afgelopen 2 seizoenen ben ik 8e van de ruim 40 deelnemers geworden in dit kampioenschap en dit jaar ga ik voor het podium!

Om uiteindelijk mijn doel en ultieme droom te bereiken is een overstap naar de autosport een must! Afgelopen september is de mogelijkheid daar en mag ik mijn debuut maken. Mijn debuut in de C1 endurance cup op het circuit van Zandvoort betekent meteen de eerste overwinning, onvoorstelbaar! De lat ligt dus erg hoog als het gaat om de verwachtingen voor 2021. Het doel is om het hele seizoen mee te rijden in de endurance cup. Op deze manier wil ik iedereen laten zien wie ik ben en wat ik kan.

Natuurlijk is racen niet het enige dat mij bezig houdt. Ik ga naar school in Hoorn. Op het Horizon College volg ik de opleiding werktuigbouwkunde; technical engenering. Ik heb deze opleiding bewust gekozen omdat het veel raakvlakken heeft met mijn sport. Het is mijn eerste jaar en het gaat erg goed. Omdat ik de Talentenstatus NOC*NOCF van de KNAF heb gekregen, heb ik hier de topsportstatus en houd school rekening met mijn sport. Ik krijg ruimte om mijn sport optimaal uit te oefenen en kan extra begeleiding krijgen als dit nodig is….

Alles is goed geregeld voor mijn sport en TOEKOMST.